Kurbad

Billede
Sauna - fordi velværd er godt

Øbro-Hallens Kurbad

Gunnar Nu Hansens Plads 3 • 2100 København Ø

Øbro-Hallens kurbad tilbyder en række muligheder for afslapning, forkælelse og stimulering af sanserne. 

Københavns Kommunes logo

Billetter

  • Du kan købe billet i billetautomaterne eller via vores webshop. Vi anbefaler, at du først køber din billet, når du har tjekket køen i kurbadet. Du kan ikke reservere en plads på forhånd. 

Praktisk info

  • Med en billet får du adgang til egen omklædningskabine, kurbadets faciliteter og adgang til resten af svømmehallen i den offentlige åbningstid.
  • Du skal være mindst 15 år.
  • Vi anbefaler, at du tager to håndklæder med – ét til at sidde på, hvis du bruger den infrarød sauna og det andet til at tørre dig med.
  • Du må ikke indtage alkohol i kurbadet.
  • Find vej: Google Maps | Rejseplanen
  • 360° view
  • Inde nu

Kurbadets faciliteter

Spabassin - 38º

Varme jetstråler skaber boblende vand i poolen, som masserer og giver dig fornyet energi i kroppen.

Caldarium

Romersk dampbad, som er mere intensivt end det traditionelle dampbad, da du både får virkning fra dampen og strålevarme fra opvarmede sæder og vægge. 

Fodterapi

Stenene i det første kar giver fodmassage, og vekselvirkningen mellem koldt vand på 10° og varmt vand på 38° sætter effektivt skub i dit blodomløb.

Lysrum/lysterapi

Læn dig tilbage på den opvarmede bænk og nyd lysloftet, der menes at have gavnlig effekt mod vinterdepression.

Infrarød sauna

Den infrarøde varme trænger gennem dine muskler, led og væv, hvilket øger blodcirkulationen og ilttilførslen, hvorved din krop hjælpes til at helbrede sig selv.

Varmtvandsbassin - 34º

Opvarmet bassin, som egner sig godt til genoptræning af led og muskler. Under vandets overflade spilles der rolig musik, som inviterer til en afslappende flydetur i det varme vand.

Dampbad

Med en luftfugtighed på 100% giver det traditionelle dampbad en behagelig total varmeoplevelse, som kan afhjælpe luftvejsgener og forkølelse.

Varmestole

Læg dig ned og få varmet kroppen helt i gennem i vores varmestole.

Bruseterapi

I bruserne i wellnessområdet kan du få skyllet kroppen før og efter benyttelse af de forskellige faciliteter.

Finsk sauna

Den tørre varme har en afslappende effekt på kroppen.

Omklædningskabiner

Kurbadet har sit eget omklædningsområde, hvor du vil få adgang til en privat omklædningskabine med låsechip.

Resten af Øbro-Hallen

Du får adgang til Øbro-Hallens øvrige svømmebassiner og fællessauna.

Saunagus

Hvad er Saunagus?

Saunagus, ofte omtalt som "gus", er en terapiform som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Den udføres af en dertil uddannet gus-mester som tilrettelægger forløbet, doserer olierne og fordeler varmen ved hjælp af et håndklæde. Ofte knyttes en historie eller fortælling til saunagusen. Gus-mestre har deres egen stil og oplevelsen kan derfor være forskellig.

Saunagus varer ca. 60 minutter. De kører typisk i 3 sæt af stigende intensitet afbrudt af korte pauser, hvor du har mulighed for at køle dig af og indtage væske.

Det er begrænset hvor meget forskning, der er lavet om effekterne ved saunagus, men æteriske olier siges at have hver deres effekt - fra afslappende, rensende og opkvikkende. Nogle mener, at gus stimulerer udskillelsen af affaldsstoffer gennem såvel huden som lever og nyrer, og at gus generelt styrker immunforsvars systemet. De fleste som har prøvet gus rapporterer om efterfølgende afslapning og velvære.

De olier vi benytter til vores saunagus er alle 100% naturlige olier. Naturlige æteriske olier er koncentrerede, aromatiske planteekstrakter, som indeholder parfume.

Kurbadet

Video Url