Nye handelsebetingelser

Svømmehallerne i Københavns Kommune indfører to ændringer af handelsbetingelser for køb af billetter fra 1. august og 1. september 2021. Læs om ændringerne her.

Københavns Kommune har varslet to nye ændringer i de gældende handelsbetingelser, der træder i kraft fra henholdsvis den 1. august og den 1. september 2021. Du kan altid finde de gældende handelsbetingelser på svømkbh.dk/billetter.

Nye regler fra den 1. august: Refundering af klippekort

Den første opdatering skal gøre det nemmere for svømmehallernes brugere at få refunderet ubrugte klip på et klippekort:

”Handelsbetingelserne giver dig nu ret til at få udbetalt restværdien af ubrugte klip på klippekortet i gyldighedsperioden og i op til et år efter udløbet af gyldighedsperioden. Ubenyttede klip refunderes med differencen mellem klippekortets købspris og prisen for en enkeltbillet på refusionstidspunktet” fortæller Lars Amelang, der er serviceområdechef for SvømKBH.

Nye regler fra den 1. september: Fortsat gratis adgang for børn under 7 år

I den anden opdatering af handelsbetingelserne, der træder i kraft den 1. september 2021, er en præcisering af, at børn under 7 år fortsat har gratis adgang til svømmehallerne, selvom de skal være under konstant opsyn af en voksen på 15 år eller derover, der har købt billet til svømmehallen.

Links til de nye handelsbetingelser findes i faktaboksen nedenfor.

Faktaboks

  • Den første ændring af handelsbetingelser for billetkøb i Københavns Kommunes svømmehaller er trådt i kraft fra den 1. august 2021.
  • Ændringen handler om reglerne for refundering af klip på klippekort. Læs mere under punkt 2.2.
  • Den anden ændring af handelsbetingelser træder i kraft fra den 1. september 2021.
  • Her er der kommet en præcisering af reglerne for børns adgang til svømmehallerne. Læs mere under punkt 2.1.