Header menu

Privatlivspolitik

for Københavns Kommunes svømmehallers billetsystem Sidst opdateret dato: 14.03.2019

Her kan du læse om, hvordan Københavns Kommunes svømmehaller behandler dine personoplysninger.

Du kan læse om de vilkår, der gælder for køb af billetter, klippe- og periodekort samt brug af svømmehallerne i handelsbetingelserne.

1. Formål og retsgrundlag

Københavns Kommunes svømmehaller bruger kun de oplysninger, du giver os, når du køber billetter, klippe- og periodekort til at sikre levering af billetten, så du efterfølgende kan bruge vores svømmehaller. Det er et lovligt retsgrundlag for behandling af personoplysninger jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

2. Typer af personoplysninger

Her kan du læse hvilke oplysninger Københavns Kommunes svømmehaller bruger, når du køber billetter, klippe-, eller periodekort.

Handler du som gæst i vores automater behandler vi ikke dine personoplysninger.

Handler du som gæst via vores hjemmeside, har vi kun brug for din:

• E-mail

Så vi kan sende billetten til dig.

Opretter du en brugerkonto, anvender vi følgende oplysninger, så du kan få den rigtige
rabat og kort eller billet tilsendt:

  • Navn
  • E-mail (brugernavn) eller mobiltelefonnummer
  • Password
  • Postnummer
  • Jeg er handicappet (ja/nej svar)
  • Jeg er pensionist (ja/nej svar)
  • Jeg er studerende (ja/nej svar)
  • Billede (Hvis du har et årskort eller månedskort, skal der være et billede til dokumentation af, hvem du er)
  • Transaktions- og ordrehistorik

Valgfri:

  • Adresse
  • By
  • Land

Anmoder du om refundering af billetter eller adgangskort, beder vi om følgende oplysninger, som vi bruger til at kunne identificere billetten eller adgangskortet, du ønsker refunderet og overføre pengene til din NemKonto:

  • CPR-nummer
  • Navn
  • E-mail
  • Mobilnummer

3. Samarbejdspartnere

3.1. Videregivelse

Vi videregiver ikke oplysningerne til andre.

3.2. Databehandlere

For at kunne yde dig den bedste service i forbindelse med salg af billetter, klippe- og periodekort bruger Københavns Kommunes svømmehaller en databehandler:

Compusoft A/S
Sunekær 9
DK-5471 Søndersø
CVR: 21774774

4. Sletning

VI gemmer kun dine personoplysninger så længe, som lovgivningen kræver. Det er typisk 5 år i følge bogføringsloven.

5. Dine rettigheder

Når vi bruger dine personoplysninger, har du en række rettigheder. Det drejer sig blandt andet om:

  • Retten til indsigt
  • Retten til berigtigelse
  • Retten til sletning
  • Retten til begrænsning af behandling

Du kan læse mere om dine rettigheder her eller i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

6. Dataansvar og kontaktoplysninger

Københavns Kommunes svømmehaller er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du kan kontakte os her:

Københavns Kommunes svømmehaller
Adresse: Nyropsgade 3, 3. sal., 1602 København K
E-mail: info@svoemkbh.dk
Tlf.: 33 66 33 66
Cvr.: 64942212

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at henvende dig via kontaktformularen.

Vi behandler og svarer på din henvendelse så hurtigt som muligt og normalt senest en måned efter, at vi har modtaget din henvendelse. Det er kun, hvis din anmodning er
meget omfattende eller kompleks, at vi ikke kan svare inden for en måned. I så fald kan der gå op til tre måneder.

Du kan også henvende dig til:

Københavns Kommunes Databeskyttelsesrådgiver
Intern Revision
Suhmsgade 4, 2. sal
1125 København N
Tlf. 71 74 54 54
Skriv sikkert til Københavns Kommunes Databeskyttelsesrådgiver (digital post)

7. Klage

Ønsker du at klage over Københavns Kommunes svømmehallers behandlingen af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet, som har følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Tlf.: 45 33 19 32
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk