Header menu

Nyt billetsystem i Københavns Kommunes svømmehaller

Flere af svømmehallerne i Københavns Kommune er overgået til det nye billetsystem.

 

Nyt billetsystem i flere af svømmehallerne

Hvis du skal i én af nedenstående svømmehaller, skal du købe dine billetter i svømmehallens betalingsautomat eller online.

  • Vesterbro Svømmehal
  • Emdrup Bad
  • Valby Vandkulturhus
  • Frankrigsgade Svømmehal
  • Sundby Bad

Billetsystemet bliver udbredt til de øvrige svømmehaller i København i starten af 2019.

Køb, scan, svøm

Når du har købt billet, modtager du billetten med en QR-kode i din mailboks. Du kan bruge QR-koden i svømmehallen via din mobiltelefon eller ved at printe den.

I svømmehallen scanner du QR-koden via din mobiltelefon eller den printede billet og tager det armbånd på, som du får, når du scanner din billet. Det er armbåndet, der giver dig adgang til omklædningen og bassinet, og du skal beholde det på, indtil du forlader svømmehallen.

Enkeltbilletter, årskort, månedskort og klippekort
Du kan købe de forskellige typer af billetter online eller i svømmehallen.

For at benytte webshoppen online, skal du have en e-mailadresse. Enkeltbilletter kan købes uden mailadresse i automaterne i svømmehallerne.

Personalet hjælper dig
Hvis du er i tvivl om, hvordan du fremover køber billet til svømmehallen, er du altid velkommen til at spørge personalet. De kan hjælpe dig godt i gang.

Betaling i Københavns svømmehaller
I de københavnske svømmehaller kan du betale med betalingskort og MobilePay. Hvis du ikke har mulighed for at betale på denne måde, kan du få et KBH Betalingskort i Borgerservice. For at få et KBH Betalingskort skal du bestille tid i Borgerservice på kk.dk eller på 3366 3366.

Mail, reklamation og klager 
Spørgsmål til løsning, reklamation og klager skal sendes til info-svoemkbh@kk.dk