Header menu

Introduktion i Øbro-Hallen

BabyTeamet tilbyder "Introduktion til det våde element"

Tænker I på at tage i svømmehallen med baby men er usikre på hvorledes det kan foregå, eller mangler I input til hvordan I kan bruge vandet til stimuli og sansemotorisk udvikling, samt få informationer omkring hvordan svømmehalsturen påvirker de små babyer, så kan en ”Introduktion til det våde element” være en rigtig god igangsætter til mange glade stunder i bassinet.   

Hvis Jeres baby er mindst 8 uger gammel og ikke ældre end 12 mdr, så tilbyder BabyTeamet ”Introduktion til det våde element”.

Vi vil i den ca. ½ time introduktionen varer, gennemgå hvorledes I og baby får den mest optimale oplevelse i vandet. Dette foregår først ved bassinkanten med informationer og siden i vandet hvor vi giver instruktioner i hvorledes I kan lade vandet samarbejde med Jeres små poder. Tag nogle tørre håndklæder med, således baby ikke ligger og bliver kold i hallen, mens I bliver instruerede. Fordeling  - ca. 10 min. på bassinkanten og derefter ca. 15 min. i vandet.

Prisen for deltagelse på  ”Introduktion til det våde element” er kr.  80,-

De kommende introduktioner i januar og februar 2018 vil blive annonceret inden jul. 

Der kan maksimalt deltage 7 babyer ved hver introduktion, og introduktionen bookes ved at sende en mail til babyteamet (babyteam@kff.kk.dk) med angivelse af, hvilken dag, man ønsker at deltage.

Dagen inden introduktionen vil alle deltagere modtage grundig information om introduktionen.

Bemærk: Introduktionerne gennemføres kun ved minimum 4 tilmeldte 3 dagen inden introduktionen.

Har man booket plads til en introduktion, anbefales det at møde frem til billetsalget senest 30 minutter inden introduktionen, således at man kan være klar med sin baby til aftalt tid.