Header menu

Holdtilmelding

Babysvømning i Øbro-Hallen har indskrivning/tilmelding 3 gange om året.

Tilmeldingsperioder

Vinterperioden (primo december – medio marts). Tilmelding prima december 2017.

Forårsperioden (ultimo marts – ultimo juni). Tilmelding medio marts 2018                          

Efterårsperioden (primo september – medio november). Tilmelding ultimo august 2018

Den kommende undervisningsperiode

Den kommende undervisningsperiode - vinterperioden - løber fra uge 50 (mandag d. 11/12) og frem til og med uge 11 2018.

Tilmeldingen til den kommende vinterperiode foregår på følgende måde – og bemærk venligst datoer og tidsfrister:

Bemærk venligst, at vi kun sælger pladser til babyer/nybegyndere under 1 år på tilmeldingsdagen.

Hvis man ønsker at være med om buddet om én af de ledige pladser, bedes man sende BabyTeamet en mail (babyteam@kff.kk.dk) SØNDAG d. 3. december kl. præcist 20.00.

Når vi uploader oversigten over ledige hold - fredag d. 1. december 2017 - vil der her stå en mere præcis beskrivelse af, hvad man bedes skrive i den mail, man som interesseret sender søndag d. 3. december kl. 20.00.

For at minimere risikoen for, at man går forgæves i forsøget på at få en plads til babysvømning – vil vi kun invitere det antal familier, der reelt har en chance for at få en plads hos os i Øbro-Hallen.  Det antal mails der passer til antallet af ledige pladser, bliver inviteret herind TIRSDAG d. 5. december  tidsrummet kl. 09.00 – 14.00

Alle der sender os en mail søndag 3. december kl. 20.00, vil mandag d. 4. december (senest kl. 15.00) modtage en mail, der angiver, hvorvidt man bedes møde i Øbro-Hallen tirsdag d. 5. december eller ej.

Vi inviterer Jer ind i den rækkefølge, som vi modtager mailene – således at de første 15 modtagne mail bliver inviteret kl. 09.00 de næste (nr.16-30 modtagne mail) kl. 9.30 osv.

Vi inviterer kun det antal familier, der reelt har en mulighed for at få en plads – men vi kan ikke garanterer at der rent faktisk er plads på netop det hold, man ønsker. Men på denne måde sikrer vi os, at man kun behøver investere 30 minutter af sin tid for at få svar på, om der er plads eller ej.

Alle øvrige familier, der har sendt os en mail søndag aften (d. 3/12, 2017) – og som ikke bliver inviteret ind til salg tirsdag 5. december 2017, vil via mail blive orienteret om muligheden for salg af evt. restpladser.

Find oversigt over tilmeldingshold her. 

Vigtige datoer

Fredag d. 1. december 2017: På hjemmesiden vil de ledige hold fremgå.

Søndag d. 3. december 2017 kl. 20: Interesserede babysvømmere sender mail til babyteam@kff.kk.dk

Mandag d. 4. december 2017: Alle modtager svar, og de første inviteres til tirsdag.

Tirsdag d. 5. december 2017 fra kl. 9.00: Holdtilmelding/indskrivning. 

Hvorfor ikke online booking? 

BabyTeamet tror fuldt og fast på vigtigheden af, at I som familier får placeret jeres baby på det helt rigtige hold fra start af. Der kan være faktorer, som giver behov for individuel vejledning, inden man starter på et hold: præmature babyer, babyer med særlige behov, vandskrække forældre o.lign. Derfor vil vi gerne møde jer for en lille snak omkring placeringen af babyen. Online-booking giver ikke mulighed for en sådan dialog.